Nya Crosstrek - Säker, rolig att köra & tål tuffa tag

I nya Crosstrek är det både fyrhjulsdrift, en kamera som känner av om du börjar bli trött och kameror som alltid håller koll på vägen.

Ja, även autobroms och farthållare som håller avstånd till andra bilar. Din familjs säkerhet bör aldrig vara ett tillval.

Säker, rolig att köra och tål tuffa tag

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver du aldrig stå ut med kompromisser.

Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.

Subaru Solterra är helt annorlunda

Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil enligt WLTP.

Just nu bjuder vi på fast dragkrok och kompletta Kuhmo vinterhjul.

Välj mellan odubbat eller dubbat, när du köper en ny Solterra. Till ett värde av 33.000:–

Outback

Subaru Outback är utvecklad med ägaren i fokus. Lastkapacitet, funktioner och dragförmåga har högsta prioritet – egenskaper som historiskt gjort Outback till favorit och ett förstahandsval för aktiva familjer som inte vill kompromissa med säkerhet, framkomlighet och komfort.

Just nu bjuder vi på fast dragkrok och kompletta Kuhmo vinterhjul.

Välj mellan odubbat eller dubbat, när du köper en ny Outback. Till ett värde av 32.000:–

Forester

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastisk runt-om-sikt. Som i alla Subaru-bilar kommer säkerheten alltid först! När Euro NCAP testade Forester utsågs den till säkrast i sin klass.

Just nu bjuder vi på fast dragkrok och kompletta Kuhmo vinterhjul.

Välj mellan odubbat eller dubbat, när du köper en ny Forester. Till ett värde av 32.000:–

*Gäller t.o.m 31/8 2024.

Att komma hem tryggt är den största lyxen

Subaru kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det bästa de har att erbjuda är standard i alla deras bilar. Det har byggt en unik relation mellan Subaru och deras kunder.

Alltid fyrhjulsdrift

En Subaru är alltid fyrhjulsdriven. Medan de flesta konkurrenter kopplar in den andra axeln först när det är ”för sent”, kan vårt unika system fördela kraften så att det i princip räcker med fäste under ett enda hjul för att du ska komma vidare eller ta dig loss.

Drivning på alla hjul gör också Subaru till en överlägsen dragbil. Den permanenta fyrhjulsdriften har gjort Subaru till favorit hos ägare med aktivt liv och fritid. Fråga vilken hästägare, fritidsfiskare, skidentusiast eller jägare som helst. För dem är bilen inte äventyret i sig, utan snarare verktyget för att ta sig till äventyret. Men – för oss är fyrhjulsdrift så mycket mer än så.

Världens säkraste bilar

EyeSight fungerar som ett extra par ögon som hjälper föraren att övervaka vägen framför bilen och känna av när andra fordon, cyklar eller fotgängare blir potentiella faror. Om systemet upptäcker att faran för kollision är överhängande kan EyeSight automatiskt bromsa in bilen för att mildra skadorna, eller – om förhållandena är rätt – undvika kollisionen helt. Förutom autobromsen har Subaru utvecklat en rad funktioner som använder sig av stereokameran.

Alltid nöjda bilägare

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

Här säljer vi Subaru

Falkenberg

Servicevägen 7
Thomas Berggren
Thomas Berggren
Säljledare
Bilopalen - Falkenberg
Lasse Andersson
Lasse Andersson
Bil/Transportbilsförsäljare
Bilopalen - Falkenberg