Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Silence!

Elektriska mopeder och lätta MC med smidig laddningslösning och räckvidd mellan 52 och 139 km som är optimerade för dagens städer och vägar.

Kampanj!

Upplev en elektrisk och innovativ mobilitet med Silence S02 Urban ‒ från endast 849 kr/mån. Ta dig runt problemfritt på gatorna med en unik elmoped som är tillverkad i Barcelona. Ta del av det unika och portabla batteriet, som likt en kabinväska är utrustat med handtag och hjul. Med en elmoped från Silence blir varje laddning snabb och smidig, oavsett om du är hemma eller ute på elektriska äventyr.

Silence har ett innovativt portabelt batteripaket med handtag och hjul likt en kabinväska.

På så sätt kan du ladda det på scootern eller ta med batteriet in och ladda i vägguttaget. Batteripaketet kan även användas på andra scootrar eller som strömkälla för att förse andra enheter med ström.

Silence grundades 2011 av Carlos Sotelo, med det tydliga målet att skapa en ny typ av elektrisk mobilitet till ett rimligt pris.

I fabriken i Molins de Rei som ligger utanför Barcelona har Silence cirka 200 personer och kan producera omkring 10 000 scootrar och 12 000 batteripaket per år med patenterade elektronik- och batterilösningar.